Välkommen till din trafikskola vid Backaplan på Hisingen!

E6 Trafikskola

Hos E6 Trafikskola tar du snabbaste vägen till ditt nya körkort och får samtidigt körkunskaper som räcker livet ut.

Varför ta B-körkort hos E6 Trafikskola?

Vad du än väljer att spendera dina pengar på så gäller det att få ut största möjliga värde för dina investerade pengar. Vi på E6 Trafikskola tror att vi är oslagbara vad gäller att leverera värde till våra elever. Dessutom pratar vi utöver svenska även engelska, kurdiska, persiska, arabiska, urdu och hindi!

Vi gör allt vi kan för att underlätta vägen till ditt körkort genom att erbjuda körlektioner till vettiga priser och förse dig med kunskaper som faktiskt består efter att din körkortsutbildning är klar. Tveka inte att höra av dig redan idag!

Kvalitet

Grundliga genomgångar både teoretiskt och praktiskt är en förutsättning för att du skall kunna känna dig trygg med dina kunskaper livet ut. Pedagogiken står alltid i centrum hos oss.

Läge

Vårt kontor ligger precis vid Backaplan nära Trafikverket. Från hållplats Hjalmar Brantingsplatsen går du hit på två minuter. Vi utgår därför alltid från stadstrafik och har både landsväg och motorväg runt hörnet.

Priser

Jämför oss med vilken trafikskola som helst så kommer du se att vi har väldigt bra priser. Våra olika körkortspaket är särskilt förmånliga.

Engagemang

Vi är väldigt måna om att du skall känna dig trygg och att vi verkligen försöker hjälpa dig på bästa och snabbaste vägen till ditt efterlängtade körkort.

Erfarenhet

Våra trafiklärare har gedigen erfarenhet och vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna leverera bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Skräddarsytt

Vi anpassar varje utbildning efter dina personliga förutsättningar och tidigare erfarenhet av bilkörning. Vi skräddarsyr en utbildning efter dina önskemål.

Våra lokaler på Herkulesgatan 1G

Omdömen från våra elever

Kolla in oss på Google och sociala medier via knapparna nedan för att se elever som har skaffat körkort via oss.

Scroll to Top